Page Peel Banner


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Szabályok a kis, közepes tűzijáték termékre PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. április 14. csütörtök, 14:45

Kis és közepes tűzijáték terméket - a petárda kivételével - nagykorú személyek december 28-a és 31-e között engedély nélkül megvásárolhatják, birtokolhatják illetve egy időben összesen 3 kg bruttó tömegig tárolhatják, és a használati utasításban meghatározottak szerint felhasználhatják.


A kis és közepes tűzijáték termék közintézményben, középületben, sportlétesítményben, egyházi intézményben és „C" tűzveszélyességi osztályba tartozó helyen, pirotechnikus irányításával használható fel. Kis és közepes tűzijáték termék tömegközlekedési eszközön nem használható fel, és csak zárt csomagolásban szállítható.

A fel nem használt hibás vagy lejárt szavatosságú, továbbá a vevő által visszaadott kis tűzijáték terméket 2008. január elsejét követő öt napon belül a vevő köteles a vásárlás helyére visszaszállítani, a forgalmazó köteles térítésmentesen és költség felszámítása nélkül visszavenni.

 

Névnap

Ma 2019. november 22., péntek, Cecília napja van. Holnap Kelemen és Klementina napja lesz.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterma464
mod_vvisit_countertegnap1085
mod_vvisit_counterezen a héten2023
mod_vvisit_counterutolsó hét2329
mod_vvisit_countere hónapban6102
mod_vvisit_counterutolsó hónap4045
mod_vvisit_counterösszes nap1320086

Időjárás

Joomla! honlapJoomla! fórumJoomla! dokumentációJoomla! CommunityOSM honlapJoomla! MagazinJoomla.org.huJoomla!HírekJoomla!FórumJoomla! Wiki