Page Peel Banner


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Szabályok a kis, közepes tűzijáték termékre PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. április 14. csütörtök, 14:45

Kis és közepes tűzijáték terméket - a petárda kivételével - nagykorú személyek december 28-a és 31-e között engedély nélkül megvásárolhatják, birtokolhatják illetve egy időben összesen 3 kg bruttó tömegig tárolhatják, és a használati utasításban meghatározottak szerint felhasználhatják.


A kis és közepes tűzijáték termék közintézményben, középületben, sportlétesítményben, egyházi intézményben és „C" tűzveszélyességi osztályba tartozó helyen, pirotechnikus irányításával használható fel. Kis és közepes tűzijáték termék tömegközlekedési eszközön nem használható fel, és csak zárt csomagolásban szállítható.

A fel nem használt hibás vagy lejárt szavatosságú, továbbá a vevő által visszaadott kis tűzijáték terméket 2008. január elsejét követő öt napon belül a vevő köteles a vásárlás helyére visszaszállítani, a forgalmazó köteles térítésmentesen és költség felszámítása nélkül visszavenni.

 

Névnap

Ma 2020. július 07., kedd, Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterma53
mod_vvisit_countertegnap63
mod_vvisit_counterezen a héten116
mod_vvisit_counterutolsó hét566
mod_vvisit_countere hónapban546
mod_vvisit_counterutolsó hónap3730
mod_vvisit_counterösszes nap1361519

Időjárás

Joomla! honlapJoomla! fórumJoomla! dokumentációJoomla! CommunityOSM honlapJoomla! MagazinJoomla.org.huJoomla!HírekJoomla!FórumJoomla! Wiki