Page Peel Banner


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Szabályok a játékos pirotechnikai termékre PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. április 14. csütörtök, 14:39

A játékos pirotechnikai terméket - a petárda kivételével - 14. életévüket betöltött személyek engedély nélkül megvásárolhatják, birtokolhatják, illetve egy időben összesen 1 kg bruttó tömegig tárolhatják és a használati utasításban meghatározottak szerint felhasználhatják.


A 14. életévét be nem töltött személy csak nagykorú személy felügyelete mellett használhat fel játékos pirotechnikai terméket.
Játékos pirotechnikai termék közintézményben, középületben, sportlétesítményben, egyházi intézményben, védett természeti területen és „C" tűzveszélyességi osztályba tartozó helyen, pirotechnikus irányításával használható fel.
Játékos pirotechnikai termék tömegközlekedési eszközön nem használható fel, és csak zárt csomagolásban szállítható.


A hibás vagy lejárt szavatosságú játékos pirotechnikai terméket a vevő köteles a vásárlás helyére visszaszállítani, a forgalmazó köteles azt térítésmentesen és költség felszámítása nélkül visszavenni.

 

Névnap

Ma 2019. november 22., péntek, Cecília napja van. Holnap Kelemen és Klementina napja lesz.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterma419
mod_vvisit_countertegnap1085
mod_vvisit_counterezen a héten1978
mod_vvisit_counterutolsó hét2329
mod_vvisit_countere hónapban6057
mod_vvisit_counterutolsó hónap4045
mod_vvisit_counterösszes nap1320041

Időjárás

Joomla! honlapJoomla! fórumJoomla! dokumentációJoomla! CommunityOSM honlapJoomla! MagazinJoomla.org.huJoomla!HírekJoomla!FórumJoomla! Wiki