Page Peel Banner


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
A tűzijátékok eszközei, berendezései: PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. február 21. hétfő, 17:02

Tűzijátékok indításához - mind a beltériek, mind a kültériek esetében - elektromos, vezetékes, vagy vezeték nélküli, rádiófrekvenciás indítópultokat használunk. Utóbbival elkerülhető a telepítés helyszinén a kábelrengeteg, ami főként beltéri alkalmazásoknál lehet követelmény, de kültériek esetében a nagy felületen történő kihelyezést is lehetővé teszi. A berendezések üzembiztosak és az akaratlan, idegen indítások ellen is védettek.

A bombák telepítésére fémkalodákat használunk. Ezekben kerülnek elhelyezésre a különféle űrméretű műanyag vetőcsövek, mozsarak, és papírcsöves római gyertyák. A kalodákat döntött helyzetekben is fel tudjuk állítani, így a csövek a függőlegestől eltérő pozíciókat is felvehetnek. Ezekkel a beállításokkal széles bontási képeket hozhatunk létre és variálhatjuk a különböző típusú bombák fellövési helyét az égbolton.

Az egyes termékek inicializálását elektromos ízzógyújtókkal végezzük. Termékbe helyezésük után illesztjük a vezetékes vagy rádiós pultokhoz, illetve ezeken keresztül az impulzust adó akkumulátorokhoz. Segítségükkel azonnali - pillanatszerű - indításokat tudunk végezni.

 

Módosítás dátuma: 2011. február 21. hétfő, 18:41
 

Névnap

Ma 2019. október 22., kedd, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterma49
mod_vvisit_countertegnap192
mod_vvisit_counterezen a héten241
mod_vvisit_counterutolsó hét727
mod_vvisit_countere hónapban1933
mod_vvisit_counterutolsó hónap2374
mod_vvisit_counterösszes nap1311872

Időjárás

Joomla! honlapJoomla! fórumJoomla! dokumentációJoomla! CommunityOSM honlapJoomla! MagazinJoomla.org.huJoomla!HírekJoomla!FórumJoomla! Wiki